Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Malawi

Proprietate de vânzare în Malawi

Malawi este o țară fără ieșire la mare din Africa de Sud-Est. Se învecinează la sud și est cu Mozambic, la nord cu Tanzania și spre vest cu Zambia.

Capitala sa este Lilongwe.

Malawi are una dintre cele mai înalte densități din Africa și este una dintre cele cinci cele mai sărace națiuni din lume.

Piața imobiliară din Malawi este complicată pentru cei care caută proprietăți de vânzare în Malawi. Cel mai dezvoltat sector imobiliar este sectorul comercial care constă în magazine și birouri, precum și cel al proprietăților industriale, cum ar fi fabricile și depozitele.

Situația actuală de pe piața imobiliară din Malawi este în concordanță cu economia subdezvoltată în care majoritatea populației este slabă.

În plus față de capitala Lilongwe există câteva orașe interesante unde puteți cumpăra proprietăți de vânzare în Malawi.

 Blantyre este o metropolă cu aproape un milion de oameni și se află în concurență cu Lilongwe pentru a-și asuma titlul de centru economic al națiunii.

Un alt oraș în care puteți căuta proprietăți de vânzare în Malawi în scop turistic este Zomba, situat pe marginea Highlands Shire.

Zomba are un bogat trecut colonial și puteți găsi câteva proprietăți interesante de vânzare construite în stil colonial.

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB